Web Content Viewer (JSR 286)

Actions
Loading...

Government to Government

Oferim posibilitatea autorităților locale și centrale de a livra servicii publice și de a informa utilizatorii și prin intermediul mijloacelor electronice, și de a livra anumite servicii publice în mod organizat, fără ca beneficiarii acestor servicii să se deplaseze la sediile acestora sau să apeleze în mod obligatoriu la mijloace alternative de comunicare, de tipul e-mail sau telefon către serviciul de relații cu publicul
 

Government to Business

Punem accentul pe oferirea de servicii electronice  cu valoare adaugata! Orice serviciu furnizat de administrația publică trebuie să satisfacă o nevoie a utilizatorului, persoana fizică sau juridică. Punem la dispozitie servicii electronice intr-un mod coordonat și integrat accesibile și transparente tuturor categoriilor de beneficiari, inclusiv grupurilor dezavantajate.
 

Business to Business

IMM-urile comunica direct atat cu autoritatile publice, locale si central, cat si cu alte IMM-uri! Serviciile si aplicatiile puse la dispozitie in mod securizat si protejat prin proiectul “DEZVOLTAREA INTEROPERABILITĂŢII BAZELOR DE DATE DESTINATE IMM-URILOR, COD SMIS 31446” sprijina activitatea IMM-urilor prin oferirea de informatii privind programele financiare si posibilitati de dezvoltare, oportunitati de afaceri, lucru colaborativ si interactiv.
 

SME Portal Partners

Actions
Loading...
ANUNȚ IMPORTANT
În perioada 18 – 19 decembrie 2017, liniile telefonice ale Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere Investiții și Promovare a Exportului Ploiești vor fi suspendate din cauza relocării agenției la noul sediu din B-dul Republicii nr. 12, Bl. 33 B1-B2, etaj 1, Municipiul Ploiești, județul Prahova. Mulțumim pentru înțelegere!
Publicat la15.12.2017 Detalii
ANUNȚ RELOCARE SEDIU AIMMAIPE PLOIEȘTI
Vă informăm că Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere Investiții și Promovare a Exportului Ploiești a fost relocată, noul sediu aflându-se, în prezent, în B-dul Republicii nr. 12, Bl. 33 B1-B2, etaj 1, Municipiul Ploiești, județul Prahova.
Publicat la13.12.2017 Detalii
ANUNT AGENTIA PENTRU IMM, ATRAGERE DE INVESTITII SI PROMOVARE A EXPORTULUI TARGU MURES
ANUNT privind ocuparea prin transfer, la cerere, a următoarelor funcţii publice de execuţie vacante în cadrul Agenției pentru intreprinderi mici si mijlocii, atragere de investitii si promovare a exportului Târgu MureșÎn conformitate cu prevederile art. 90 alin. (5) din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, coroborate cu art.148 și art.149, alin. (1)-(5) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru...
Publicat la11.12.2017 Detalii
ANUNT AIMMAIPE BRASOV
A N U N Ţ privind ocuparea prin transfer, la cerere, a unei funcţii publice de execuţie în cadrul SERVICIULUI  POLITICI IMPLEMENTARE PROGRAME IMM al Agenției pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Braşov.
Publicat la21.11.2017 Detalii
Oportunități de finanțare prin Programul Româno-Elvețian pentru IMM-uri
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, în parteneriat cu CEC Bank, organizează, în data de 23 noiembrie 2017, începând cu ora 11:00, la Hotelul Select din Slobozia, evenimentul ”Sprijinirea investițiilor IMM prin Programul Româno-Elvețian pentru IMM-uri”.Programul Româno-Elvețian pentru IMM-uri este un proiect în cadrul „Programului de Cooperare Elvețiano-Român (PCER) pentru reducerea disparităților economice și so...
Publicat la20.11.2017 Detalii